DJ Rainier een goede keuze !

Als je op zoek bent naar een professionele DJ voor een betaalbare prijs, iemand met jarenlange ervaring, en beschikt over een plezierige energieke en enthousiaste uitstraling. Iemand die in het bezit is van de juiste mix- en mc vaardigheden en muzikale kennis heeft die terug gaat tot de 60-er en 70-er jaren. Zoek niet verder. I’m your man !! Wat je visie en wensen ook zijn voor jouw feest. Ik beloof je dat ik mij de volle 100 procent geef om het tot een realiteit te maken.

DJ Rainier verzorgt DJ-Services voor feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, recepties, verjaardagen, tuinfeesten en bedrijfs-events. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft DJ Rainier de expertise en de vaardigheden in huis om samen met jou tot een perfect resultaat te komen

 

BIOGRAFIE

Een sprankelende persoonlijkheid en DJ/Entertainer in hart en nieren. Rainier’s uitstraling is vrolijk en uitbundig, iets wat ook nadrukkelijk hoorbaar is in zijn muziekkeuze.
Sinds zijn 15e jaar bedroom-DJ en geinspireerd door mastermixer Ben Liebrand, heeft hij eind 2004 besloten zijn droom waar te maken en in de openbaarheid te treden.
Vinyl was altijd zijn passie, doch het digitale platform heeft hem verleid zich te ontwikkelen tot een cd-pitcher pur-sang.
Deze gelouterde mixer heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in loungy grooves gestoken in een funky uptempo jasje.
Rainier’s draaistijl kenmerkt zich door een superstrakke mix van aaneengeregen beats die zich in het speelveld bevinden van de soulvolle funky vocal UK house, club house, deep house, en deep-tech house. Dit resulteert in een sfeer die hij zelf typeert als power-lounge. Kortom een superfunky chunky sexy sound.
Begin 2008 is hij winnaar geworden van een lokale DJ-wedstrijd waar hij tot zijn eigen verbazing de 1e prijs in de wacht sleepte; 
Hij mocht zijn kunsten vertonen op de Danceparade 2008 op de wagen van DJ-Sounds alwaar hij tussen de groten der aarde de decks mocht beroeren. Al gauw komt hij in contact met Miss Amal, winnares van de Slam!Fm Female Dj contest 2007.
Het klikt muzikaal meteen en dit leidt tot een samenwerking die hem het Amsterdamse nachtleven binnenbrengt waar hij op tal van feesten de toon mag zetten.
Ook blijft deze Rotterdammer in zijn thuisstad niet onopgemerkt. Uitgaansgelegenheden zoals de Cinema en de Boudoir krijgen te maken met zijn kenmerkende sound. Zijn passie voor alle muzieksoorten (Van House tot Nederlandstalig) en een verhuizing naar het Noordhollandse in 2011 heeft hem ertoe gebracht zich te specialiseren als Multi-Genre, All-round DJ op Bruiloften en Partijen. DJ Rainier is een zeer flexibel persoon en weet op de vele muzikale verzoekjes (die hij altijd inwilligt) een creatief muzikaal vervolg te geven. Met zijn enthousiasme weet hij op gepaste manier een feestelijke sfeer te creëren zonder al teveel de aandacht op te eisen. Hoewel het maken van aankondigingen een belangrijk onderdeel is van zijn presentatie, is hij zeker niet de “hype” DJ die constant aanwezig moet zijn via de microfoon.

Voor meer informatie

3 + 8 =

Mijn Dienst

 

  • Dj Rainier komt met licht en geluid
  • Laptop met 20.000 nummers in alle genres
  • Inclusief in-take gesprek
  • Een energieke en enthousiaste houding
  • Professionele verschijning