Meest gestelde vragen

Wat voor soort muziek draai je ?
Ik ben een all-round DJ die thuis is in vele genres. Van Pop tot R&B. Top 40 Hits, Rock’n Roll en de laatste carnavalskrakers.
Draai je in heel Nederland ?
Mijn thuisbasis is de kop van Noord-holland en omstreken. Voor buiten de regio moet ik helaas reiskosten en reistijd in rekening brengen.

Vraag om een gespecificeerde offerte op maat !!!

Zijn verzoeknummers mogelijk ?
Uiteraard is dit geen probleem. Iedereen kan verzoeknummers aanvragen. Deze worden altijd gehonoreerd.
Met wat voor apparatuur kom je ?

Ik kom met een professionele licht- en geluidsinstallatie. (Pioneer, American DJ, HK Audio) Deze standaard-installatie kan zonder moeite feesten aan van 100 tot 150 personen. Zonder je te vervelen met allerlei technische specificaties kan ik je verzekeren dat de kwaliteit hiervan meer dan uitstekend is. Voor aanvullende geluids- en lichtwensen kun je ook bij mij terecht. Deze vallen buiten het standaard pakket en zullen als extra doorberekend worden.

 

Doe je ook aankondigingen ?
Jazeker ! De microfoon is een belangrijke tool voor mijn performance. Doch waak ik ervoor niet al teveel aanwezig te zijn. Ik probeer de toon van het feest eerder te zetten door mijn muziekkeuze dan door het publiek de dansvloer op te “hypen”.
Is een voorbespreking mogelijk ?
Absoluut !! Voor bruiloften is deze zelfs noodzakelijk. Het is mijn insteek om zo weinig mogelijk aan het toeval over te laten. Een goede inventarisatie van jullie wensen is een must. Ook kan ik jullie van advies dienen als het gaat om indeling van de zaal en programma van de avond. Het is per slot van rekening een speciale gelegenheid die je niet meer over kunt doen.

Vraag offerte aan

Reserveer alvast je datum