Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven.

Van harte gefeliciteerd !!!

 

De dag van de bruiloft is een dag waar alles tot in de puntjes geregeld dient te worden. Er gaan heel wat uren zitten in het voorbereiden van die speciale dag. Denk maar aan het opstellen van de gastenlijst (met bijbehorende tafelschikking), het kiezen van de juiste locatie, de perfecte bruidsjurk, bloemen, eten, en last-but- not- least het entertainment.

Mijn streven is dan ook om in goede samenwerking op de mooiste dag van jullie leven te komen tot een perfect resultaat. Het openingsnummer, een must-play list, de algehele muziekstijl, eventueel in te plannen acts en sprekers, en uiteraard een mooi nummer om de avond af te sluiten zullen besproken worden. Een montage maken van diverse nummers voor een medley ? Geen probleem ! DJ Rainier regelt het voor jullie zonder extra kosten.

 

Want Dj zijn op een bruiloft is wel iets anders dan Dj zijn in een discotheek of in een danscafé. Gemiddeld 100 tot 150 mensen (van alle leeftijden met sterk verschillende achtergronden) moeten vermaakt worden. Muziekkeuze en de opbouw hiervan is een delicaat proces evenals het inregelen van het geluidsniveau (ik hou sterk rekening met het feit dat niet iedereen van zijn stoel geblazen wordt). Zelfs de positionering van de dansvloer en de actieve/minder actieve rol van de DJ zijn van belang om het iedereen naar de zin te maken.

Uiteraard zal het doel zijn een knalfeest te creëren en om jong en oud op de dansvloer te krijgen en te houden. Iets wat 99% van de tijd lukt.

 

Voor meer informatie

1 + 2 =

Mijn Dienst

 

  • Dj Rainier komt met licht en geluid
  • Laptop met 20.000 nummers in alle genres
  • Inclusief in-take gesprek
  • Een energieke en enthousiaste houding
  • Professionele verschijning