Veelzijdig, Allround en Multi-genre !

Dj Rainier is een all-round DJ die een breed repertoire aan muziekstijlen ten gehore kan brengen. Met zijn jarenlange ervaring en brede muziekkennis van de jaren 60, 70, 80, 90 en 00’s weet hij het een ieder naar de zin te maken. Met hippe Danceclassics, de populairste en foutste Top-40 krakers, gouwe ouwe Rock ’n roll hits, opzwepende latin (merengue, salsa etcetera), Houseknallers en Nederlandstalige nummers creert hij een herkenning bij jong en oud. Dj Rainier is zeer flexibel en kan direct inspelen op de muziekwens van het moment door een zeer grote gevarieerde muziekcollectie.

Worden er verzoekjes gevraagd ? Geen probleem ! Er zal gedraaid worden wat gevraagd wordt !!!

Muziek; een belangrijke factor !

Muziek is niet de nummer 1 factor voor een succesvol feest maar zeer zeker een belangrijk ingrediënt. De kans is groot dat als je iemand vraagt wat hem of haar het meeste is bijgebleven van een recentelijk feest wat ze bezocht hebben, (behalve dat het eten lekker of niet lekker was) je het antwoord de DJ/Band zult krijgen.

Mijn primaire doel is dan ook om er een topfeest met plezierige herinneringen voor een ieder (jong en oud) van te maken. Ik bespreek de te draaien muziekstijl van te voren. Je kan een must-play list aanleveren. Uiteraard kan een “absolute no-play list” hier onderdeel vanuit maken. Verzoeknummers worden altijd (mits ze niet op de NO-playlist staan) ingewilligd. Het is aan de DJ om dit in zijn mix in te passen en er een goed gevolg aan te geven. Een vaardigheid die Dj Rainier tot in de puntjes beheerst

Voor meer informatie

15 + 15 =

Mijn Dienst

 

  • Dj Rainier komt met licht en geluid
  • Laptop met 20.000 nummers in alle genres
  • Inclusief in-take gesprek
  • Een energieke en enthousiaste houding
  • Professionele verschijning